fifa20

Den ultimative guide til FIFA 20 Ultimate Team (pt. 1)

Blog News

Den ultimative guide til Fifa Ultimate team (pt. 1)

Oliver Schrøder Hansen 
Oliver er skribent her hos E-Fuel.dk Han er en ung gut som bor i Aalborg. Oliver har en masse viden og interesse indenfor E-Sport samt energidrikke. Han har fulgt Gamma Labs, stort set helt tilbage fra da de startede G-Fuel op, og har selv brugt det til lan partys osv. når han skulle have et ordentlig skud energi.

Hej Gamers! I dag er det vist blevet tid til en god og grundig guide omkring de bedste spillere til pengene i FIFA 20 Ultimate Team! Der er lige kommet team of the year ud, men det er jo ikke os alle sammen, der har så mange penge at gøre godt med. Jeg har valgt at dele spillerne op i de forskellige positioner med nogle forskellige valg til hver position, som man kan finde på sit hold i Ultimate Team. Hvis du har nogle spillere, som du synes, jeg mangler på denne liste, så tøv endelig ikke med at skriv det til mig!

Målmand

Alphonse Areola
Vi starter hos den franske kæmpe, Areola, som i denne sæson har skiftet hovedstadsklubben i Frankrig, Paris Saint Germain, ud med kongeklubben i Spanien, Real Madrid. 

Han er en fuldstændig fantastisk målmand i Ultimate Team på grund af hans højde og hans links til alverdens gode spillere! Areola er en målmand, der med garanti kan sikre dig en sejr eller 2 på grund af hans gode egenskaber!

Gianluigi Donnarumma
Den næste målmand vi har, er Buffons efterfølger Gianluigi Donnarumma. På mange måder minder Donnarumma meget om Buffon, både på den måde han opfører sig på i målet, samt at han startede som meget ung, og højst sandsynligt får en god og lang karriere i nettet for diverse tophold. 

Donnarumma er den perfekte målmand for dig, der har bygget et Serie A hold op fra start af og med hans 90 i diving og 90 i reflekser, er der ingen tvivl om, at du har fået en ny god keeper på dit hold. Når en målmand er 1,96 meter høj, med en refleks på 90, så er der en god garanti for, at han kan holde buret rent for dig.

Venstre back

Ferland Mendy
Hvis du søger den bedste venstre back i spillet, så skal du ikke lede længere. Ferland Mendy, som Real Madrid var så kloge at købe i sommeren 2019, er blevet et ekstremt populært valg i Ultimate Team, og man kan sagtens se og forstå hvorfor. 

Ferland Mendy er en super god allround spiller, der har en god fart og en god styrke, der gør, at han kan følge med de fleste angribere samt snuppe bolden fra dem. Mendy bliver også ofte set foretrukket i stedet for icons, da er er mange, der mener, at han er den bedste back i spillet.

Alex Telles
Alex Telles er en af de mere undervurderet spillere i dette år, men har gode links til spillere som Neymar og Militao, så han er jo ikke umulig at få ind på sit hold! Super alsidig spiller, der er god til stort set alt, til både forsvar og angreb. 

Telles er god med fødderne og kan altid ligge en super skarp aflevering op ad banen og er derfor også et særdeles godt bud på din næste venstre back. Telles er hurtig, stærk, driblestærk, afleveringssikker og har faktisk også et ret solidt spark!

Højre Back

Nelson Semedo
Gode links, god liga, og en fantastisk spiller til pengene, hvad mere har du brug for? Semedo er et af de kort, der i dette års Ultimate Team er blevet brugt i allerflest kampe, og jeg kan sagtens forstå hvorfor. 

Det her kort er et absolut must have, hvis han kan passe ind på dit hold. Uanset om du synes at hans vurdering er dårlig, eller at du har sagt til dig selv, at billige spillere ikke kan være gode, så bliver du nødt til at prøve Semedo. Han vil med garanti få en fast plads på dit hold efterfølgende.

Aaron Wan-Bissaka

Et godt alternativt til Semedo. Mange af de samme stats, og igen spiller han i en super populær liga. 

Så hvis du ikke kan få Semedo ind på dit hold, fordi at du har bygget et Premier League hold, så kan jeg klart anbefale dig at kigge denne vej. Wan-Bissaka er på mange måder en kopi af Semedo, de koster endda også næsten det samme. Dog er Semedo en lille tand bedre helt generelt, men på ingen måde er Wan-Bissaka et dårligt valg, hvis du skal have en billig og solid højre back.

Centrale forsvarsspillere

Eder Militao
Eder Militao er blevet en fanfavorit i dette års Ultimate Team. Flere beholder ham på hold med spillere, der koster mere end 1.000 gange så meget, fordi de kan se kvaliteterne i ham. 

Der er heller ingen tvivl om, hvor god han er, for med en forsvarspiller, der har 79 i pace, kan han med garanti fange selv de allerhurtigste angribere i spillet! Militao er en af de spillere, der bare føles som om, han bliver bedre og bedre jo flere kampe, du bruger ham.

Davinson Sanchez
Hvis du har lavet et Premier League hold, er der en god chance for, at du allerede har Davinson Sanchez på dit hold. Davinson Sanchez var et bæst i FIFA 19 Ultimate Team. 

Han er ikke lige så god, som han var sidste år, men han er med garanti stadig en af de bedste forsvarsspillere i dette års FIFA. Og til prisen er der ingen tvivl om, at han er et steal. Hvis du først er i gang med at bygge dit hold op nu, kan du med garanti parre ham op med den næste spiller på listen.

Joe Gomez
For den næste spiller på listen spiller nemlig i samme liga som Davinson, det er nemlig den unge Livepool back, Joe Gomez. Joe koster kun 1200 coins. 1200!!! 

Det er vanvittigt taget i betragtning af, hvad han bringer til bordet. Joe er en super stabil forsvarsspiller, og hvis du har en masse pengene liggende, kan han med fordel parres op med den bedste forsvarsspiller i verden, nemlig Van Dijk.

Lucas Hernandez
Når vi snakker om de bedste billige forsvarsspillere, kan vi heller ikke springe over Lucas Hernandez. Han har været en sten i forsvaret for Bayern, selvom det ikke har været tyskernes bedste sæson. 

I dette års FIFA er han en af de mest eksplosive forsvarsspillere, og han har altid en fod med i, hvad der bliver lavet i forsvaret! En spiller du med garanti kan beholde på dit hold, indtil FIFA 21 kommer.

Vi er ikke færdige endnu!

Det var en lille liste af de bedste defensive spillere. Hvis du er ny til spillet, har du sikkert allerede kigget efter mindst 1 af disse spillere, og hvis du har spillet i lidt længere tid, har du måske allerede prøvet en eller flere af dem?

Næste artikel fra mig af, vil dække de bedste offensive spillere i dette års FIFA. Det indebærer midtbanespillere og angribere, og der gemmer sig et par hidden gems, som du måske slet ikke havde tænkt over at købe.

Vi ses!
LÆS PT 2 HER

Denne artikel var skrevet med support fra lootfantasy, hvor man kan kan finde fedt Merchandise fra dine yndlingsfilm og gaming til  favorable priser.

Ældre indlæg
Nyere indlæg

Læg en kommentar

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv