fifa

Den ultimative guide til FIFA 20 Ultimate Team (pt. 2)

Blog News

Den ultimative guide til Fifa Ultimate team (pt. 2)

Oliver Schrøder Hansen 
Oliver er skribent her hos E-Fuel.dk Han er en ung gut som bor i Aalborg. Oliver har en masse viden og interesse indenfor E-Sport samt energidrikke. Han har fulgt Gamma Labs, stort set helt tilbage fra da de startede G-Fuel op, og har selv brugt det til lan partys osv. når han skulle have et ordentlig skud energi.

Sidste gang kiggede vi på de bedste af de defensive spillere, og denne gang kigger vi på de offensive. Vi har både midtbanespillere, som kan holde midten til din fordel, samt nogen wingere og topangribere, som med sikkerhed kan sætte en modspiller og sætte bolden i kassen for dig. Men hvilke spillere er de bedste af de billige? Det finder du ud af her!

Centrale midtbanespillere

Moussa Sissoko
Når man snakker om de bedste midtbanespillere i FIFA 20, så kan man ikke komme uden om en spiller som Sissoko. 

Alsidig er et ord, jeg ofte bruger om spillere fra FIFA, da det for mig er ekstremt vigtigt, at spillere kan finde ud af lidt af hvert (i hvert fald når det gælder de spillere, der også har med forsvar at gøre). Og man kan jo se på Sissokos stats, at han kan finde ud af det hele. Måske skal du ikke tage et skud 35 meter uden for feltet, da hans skud ikke vil være det bedste i spillet, men med de defensive pligter i topklasse, SKAL Sissoko bare være en del af dit hold!

Allan
Allan er ofte ham, der bliver kaldt for Mini Kante, og det er ikke svært at se hvorfor. Allan er ekstremt alsidig, da han kan finde ud af alt.

Alle de defensive stats er 84+, hvilket jo er helt vildt at tænke på, når han koster under 10.000. Allan er hurtigt også, og kan følge med angribere, der prøver at løbe forbi ham. Han er god i dribling, som gør, at han også selv kan sætte en mand og stikke en angriber afsted, hvis det er det, der er brug for. Allan og Kante sammenlignes fordi, de begge er lille og har en høj aggression, som gør, at man altid vil se dem jagte en løs bold.

Georginio Wijnaldum
Wijnaldum er en af de spillere, som du måske allerede har eller lige nu står og overvejer, om du skal have. 

Wijnaldum er er populært valg, da han jo, ligesom Sissoko, spiller i Premier League, hvilket gør, at han ret sandsynligt passer ind på dit hold allerede. Selvom du måske er træt af ordet nu, så er Wijnaldum OGSÅ alsidig. Med alle stats over 73, hvorfor skulle man så ikke vælge ham? Han kan skyde, han kan spurte, han kan drible og han er stærk. Han er et super godt valg til en spiller, der kan bevæge sig både fremad, men som bestemt også har sine styrker, når der arbejdes i defensiven.

Arturo Vidal
Hvis du overvejer at bygge La Liga hold, eller måske allerede har et helt nyt La Liga hold, så skal du helt sikkert købe Vidal. 

Han koster under 5.000, og med Vidal på holdet, får du en af de allerbedste midtbanespillere i dette års FIFA. Han er en af de spillere, der har allerflest overall stats og bliver altså kun slået af spillere på niveau med Ruud Gullit og Patrick Vieira, så du får mange stats for pengene med Vidal. Du skal ikke lade dig snyde af hans pace, for in-game vil han føles som om, at den hedder 80+. Så der er intet, der skal afholde dig fra at købe Vidal.

Venstre midtbane/venstre wing

Felipe Anderson
Med 4 stjerner i svag fod, 4 stjerner i finter, 89 i pace og 88 i dribling, så er der ikke meget, der snakker fra at vælge Felipe Anderson som din næste venstre wing.

Han kan bruges som både wing og som venstre midtbanespiller, og med hans hurtighed og dribling er hans opgave nr. 1 nemlig at sætte en modstander på kanten. Selvom 77 i skud ikke ser ud til at være så vanvittigt meget, så skal du ikke lade dig snyde. Han kan nemlig sagtens fyre bolden forbi din modstanders målmand uden problemer.

Anthony Martial
Et super godt alternativ til Felipe Anderson er Anthony Martial. 

Martial er ikke en lige så god dribler som Anderson, og det kan man godt mærke in-game, men han har derimod et meget bedre skud. Hvis du vil bruge din venstre wing, som ham du sætter din lid til, når der skal sættes en mand, så skal du vælge Anderson. Men hvis du derimod vil bruge din venstre wing som en spiller, der skal score alle dine mål, så vil jeg gå med Martial. 

Højre midtbane/højre wing

Ousmane Dembele
Du har sikkert allerede tæsket din modstander med ham eller fået tæsk af ham. 

En spiller for under 6.500 coins, der har 93 i pace, 87 i dribling, 5 stjerner i finter og 5 stjerner i svag fod, så får du ikke et bedre kort for pengene. Der er ingen grund til at kigge andre steder, hvis du leder efter en højre wing. Kun hans holdkammerat, Lionel Messi, kan overshine Dembele - Selvom man godt kan argumentere for, at Dembele stadig er bedre pga. 5 stjerner i både svag fod og finter. Du SKAL have Dembele på dit hold! Bedste spiller til pengene og en spiller, du sagtens kan bruge indtil FIFA 21. Til højre wing positionen, behøves ikke andre valg. Dembele er en éner.

Angriber

Lucas
Lucas er en spiller, som du nemt kan komme til at overse, fordi der er andre kort, der ser mere spændende ud eller som er ”sejere” at bruge. 

Men hvis du ikke allerede har prøvet ham, så bliver du nødt til det, om end det er som fast spiller i din start ellever, eller om det er som super-sub. Lucas er en af de spillere, som altid vil blive undervurderet og kan altså derfor sagtens bruges som et skjult våben. 4 stjerner i svag fod, 4 stjerner i finter og et skud, der siger spar 2. Verdensklasse.

Wissam Ben Yedder
Wissam Ben Yedder er igen igen et populært kort i FIFA. Han er efterhånden ved at være det, som man kan kalde for en FIFA-UT-darling.

Ben Yedder har 4 stjerner i finter og i kombi med hans 85 i dribling, er der garanti for, at han sagtens kan sætte en mand. Han har 84 i pace, men det må ikke snyde dig, for der er fart nok i den lille franskmand. Dog er det bedste ved Wissam hans skud - det er ubeskriveligt. Det er som om, at han kan score på selv den mindste chance, om det enten er inde i feltet eller uden for feltet, så vil han altid være farlig rundt omkring boksen. Når man kombinerer dette med hans 5-stjernet svage fod, så får du bare en vidunderlig angriber med dette kort.

Dette var vores guide til Fifa 2020

Så har jeg været igennem de spillere, som jeg mener du bare MÅ prøve, hvis du enten lige er begyndt på Ultimate Team, eller hvis du ikke har sparet så mange penge sammen endnu. Jeg håber du finder nogle af spillerne brugbare, og at du får en masse succes med dem! Held og lykke!

Vi ses!

Ældre indlæg
Nyere indlæg

Læg en kommentar

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv