Guide til E-fuel.dk

Guide til E-fuel.dk

Blog News

Guide til E-fuel.dk

Oliver Schrøder Hansen 
Oliver er skribent her hos E-Fuel.dk Han er en ung gut som bor i Aalborg. Oliver har en masse viden og interesse indenfor E-Sport samt energidrikke. Han har fulgt Gamma Labs, stort set helt tilbage fra da de startede G-Fuel op, og har selv brugt det til lan partys osv. når han skulle have et ordentlig skud energi.

E-Fuel.dk gennemgang

Hej gamers! Nu hvor vi er trådt ind i 2020 og træder ind i et år fyldt med nye produkter fra G-fuel og X-gamer samt, at vi også får lov til at stifte bekendtskab med nye mærker, så tænkte jeg, at det ville være en god ide at prøve at gå igennem hele E-Fuels hjemmeside sammen med jer, så i kan se, hvordan man bruger hjemmesiden bedst muligt. 

Home

Det her er den første side, som i ser, når i besøger os og det er også denne, i arbejder ud fra. Først og fremmest er der et banner, hvor vi fortæller lidt om, hvem vi er, samt hvad det er, i kan finde på vores hjemmeside. Derudover er det også her, hvor vores nye produkter fra vores forskellige mærker vil være at finde. Der er også et link til vores Instagram, som i naturligvis skal hoppe ind og følge, så i selv kan følge lidt med i, hvad det er, vi går og laver. Oppe ved de 3 streger i toppen er her, hvor din rejse fortsætter. Du har hele 7 forskellige valgmuligheder, som rækker fra vores produkter og helt til vores blog og meget mere!

Shop Energy

Hvis du hopper ind på ”Shop Energy”, så er det her, du kan finde vores forskellige mærker af e-fuel. Vi har G-Fuel, X-Gamer, RealGuice og GamersOnly i skrivende stund. Her kan du vælge lige præcis det mærke, du vil ind og kigge på. Vi kan kun anbefale at tage et kig på dem alle sammen for at finde lige præcis det, der er det rigtige for dig! Inde på de forskellige mærker kan du finde alle de forskellige produkter, som de forskellige mærker har alt fra e-fuel til shakers.

Shakers

Inde på denne fane kan du se alle vores super fede shakers! Der er shakers fra G-Fuel og X-Gamer og mon ikke der også, at der snart kommer nogle fra RealGuice og GamersOnly. Der er et kæmpe udvalg af shakers i alle forskellige farver, og vi lover dig, at der også er en shaker til dig! Med så mange valgmuligheder kan det ikke være svært at finde en at blive forelsket i!

Pick ’N’ Mix

Denne side er genial hvis du er ny til E-Fuel. Det er her, du kan finde de forskellige smage, som vi har i ”to-go” pakker. Hvis du er ny i gamet er disse pakker super fede, da du kan smage en masse forskelligt for at finde ud af hvilken smag (eller smage), som er dine favoritter. Du kan selvfølgelig også altid tage chancen ved at købe en tub til at starte med, men med disse pakker kan du smage alle de forskellige smage, før du tager den endelige beslutning. Hvis du er en OG i e-fuel gamet, så ved du også, at disse pakker er super fede at have med hvis du f.eks. skal til lan, da du ikke skal sidde og måle en scoop op, da dette allerede er gjort på forhånd. Det eneste du skal gøre, er at fylde vand i din shaker, og hælde hele pakken i, så har du lækker energi.

Merchandise

Her finder du alt det merch, vi har. Der er alt fra super fede lightere, nøgleringskollektion samt forskelligt tilbehør til dit e-fuel. Du finder nogle super fede lightere fra FadeCase, som har et vildt design! Der er en nøgleringskasse med super friske nøgleringe fra CS:GO, så du kender de  forskellige våben, som du selv bruger, når du spiller! Der er isterningeholdere, så du altid kan have friske isterninger til dit e-fuel. Der er en cool mussemåtte fra x-gamer, som du altid kan bruge, når du skal spille samt de her scoop-2-go scoopers, så du altid kan have en scoop med, hvis du skal ud af huset!

News

Inde under news finder du 3 forskellige faner. Du kan finde ”vores vision”, ”kommer snart” samt vores blog. Under ”vores vision” kan du læse historien om Daniel og Claus, om hvorfor og hvordan de startede e-fuel.dk samt hvad de mener, at e-fuel.dk kan bidrage med.

Inde under ”kommer snart” finder du en af de allervigtigste sider inde på hjemmesiden. Her finder du nemlig den super fede launch kalender. Hvis du har en stor interesse inden for e-fuel, så synes jeg, at du skal gemme launch kalenderen på din mobil eller på din computer. Launch kalenderen kan blive din bedste ven, så du altid kan følge med i de nye produkter som vi får på vores hjemmeside. F.eks. kan du lige nu gå ind og se, at vi d. 4. januar vil få GuiceEnergy produkter på siden, samt at vi den 5. januar vil begynde at kunne sælge GamersOnly. Men hvilken spændende nyhed vi lancerer d. 20. januar, kan du selv gå ind og finde ud af ;). Dog er det vigtigt at vide, at datoerne er vejledende, og at de altid kan ændre sig.

Og sidst inde på news, har vi vores blog. Du har højst sandsynligt selv fundet vejen herind, da du jo sidder og læser dette. Men inde på denne side kan du læse alt, hvad vi har i tankerne om e-fuel. Vi vil løbende komme med blogindlæg om vores nye produkter, hvad der kommer til at ske i fremtiden, samt tips og tricks, som måske kan hjælpe jer med forskellige ting som f.eks. vægttab.

Hvis du selv sidder med en hjerne, der brænder for e-fuel samt har dine skrivefingre skruet rigtigt på, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du også vil være skribent!

Account

Sidst, men ikke mindst, har vi ”account”. Inde på denne side kan lave din egen konto. Hvis du ikke har lavet en konto endnu, så skynd dig at hop ind og lav en. Det er ganske gratis. Du kan til og med også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så vi altid kan holde dig opdateret. Derudover kan du inde på ”account” se din ordrehistorik og se, hvad du har købt før. Derudover gør en konto det også nemmere for dig næste gang, du skal købe noget, for så behøver du nemlig ikke skrive dine personlige oplysninger ind endnu engang, da siden selv vil huske dig.

Med denne gennemgang af hjemmesiden er vi slet ikke i tvivl om, at du bliver en champ til at navigere rundt. Du kender nu alle de forskellige tips og tricks! Jeg vil til slut blot sige til jer alle, at i skal holde øje på launch kalenderen, hvor i kan se alle vores nye produkter, samt blive ved med at læse vores blodindlæg, hvor vi altid vil forsøge at formidle så meget af den viden, vi har, som muligt! Hvis i har anbefalinger til et blogindlæg i gerne vil læse om, så skriv det gerne til os, så sørger vi for at blive ekspert på området, så vi kan fortælle det videre!

Vi ses!

Ældre indlæg
Nyere indlæg

Læg en kommentar

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv