blizzcon

Hvad er BlizzCon? Få svar her » Og hvornår udkommer Diablo 4?

Blog News

Hvad er BlizzCon? Få svar her » Og hvornår udkommer Diablo 4?

Claus Poulsen
Claus er skribent her hos E-Fuel.dk hvis der er noget værd at vide indefor eSport eller energidrikke til gamers ved Claus alt om det! Kunne du også tænke dig at skrive for os, så skriv til os på info@e-fuel.dk

Warcraft, Starcraft, Diablo, Hearthstone… Ringer det nogle klokker? Blizzard er spiludvikleren, som står bag disse fantastiske spil m.m. Spilproducenten nærmer sig de 30 år i branchen, og hos E-fuel har vi tilbragt mange timer i selskab med deres spilserier.


Hvad er BlizzCon?

BlizzCon er et årligt event, der bliver afholdt af den efterhånden legendariske spilproducent Blizzard Entertainment, Inc. Blizzcon er en fejring af episke spil og det fællesskab man får, når man bruger mange timer foran computeren, hvor man eksempelvis kan dyrke eSport.

BlizzCon er en kæmpe samling af nørder, der alle har passion for computerspil, helte og Blizzard tilfælles. De forskellige univers som Blizzard har skabt bliver hyldet på bedste nørd-manér med både computerspil og udklædninger.

Det bliver bare større år efter år!
BlizzCon blev afholdt for første gang i 2005, og sidenhen er priserne blot steget, og det samme kan man sige om populariteten. Priserne er gået fra 50 USD i 2005 til at være 229 USD i 2019. Det afholdes nu altid i starten af November, og deltagerantallet er gået fra omkring 8.000 til mere end 40.000 deltagere sidste år.

Du kan deltage i Californien eller virtuelt

Eventet bliver afholdt, hvor både det og Blizzard har sine rødder, nemlig i Californien. Det er Anaheim Convention Center, der ligger lokaler til BlizzCon, og det er placeret lige over for Disneyland Resort. Der er mange ting, der lokker en til at tage til Californien, og dette event er en af dem.

Hvis man er forhindret, kan man dog også købe en virtuel billet, som også bliver mere og mere populært til disse forsamlinger, så man kan sidde og følge med hjemme foran skærmen.

Boost din Gaming!

Den forskudte tidszone og de mange awesome spil fra Blizzard gør, at man kan bruge mange timer foran computerskærmen. Mangler du lækre energidrikke i en masse forskellige smagsvarianter? Så er du landet på den rigtige hjemmeside. Hos E-Fuel kan du nemlig bestille energidrikke, der er lavet med det formål at booste alle gameres gaming.

Find nogle af vores mest populære erstatninger til de traditionelle energidrikke her:

G Fuel Tubs 
X-Gamer Tubs
Sneak Collection 

Overvejer du BlizzCon? Så sker der altså mange fede ting til eventet, som vi endnu ikke har nævnt. Der skal blandt andet nævnes at store musikere kommer og optræder, hvor man blandt andet kan nævne disse fra tidligere:

● The OffSpring
● Ozzy Osbourne 
● Tenacious D 
● Foo Fighters 
● Blink 182 
● Metallica 
● Linkin Park 
● “Weird Al” Yankovic 
● Muse 
● Train 
● Fitz and The Tantrums 

Ja, der kommer mange store navne, som er nøje udvalgt til dette event. Der kommer endda flere end nævnt, og der kommer også en masse vigtige meddelelser fra Blizzard.  

Hvornår udkommer Diablo 4?

Ligesom ved mange af de andre store udgivelser fra Blizzard Inc., er de meget hemmelighedsfulde, når de skal lancere et nyt spil eller en ny udvidelse til et af deres tidligere spil. Det var til BlizzCon i november 2019, at Blizzard meddelte, at de var begyndt at udvikle Diablo 4.

Diablo 4 forventes at udkomme i 2020, og Blizzard har allerede udgivet en masse fede trailer til både filmiske, og hvor de viser gameplay. Vi har ingen fast dato endnu, da vi ofte er så spændte, at vi ikke kan vente med at skrive om udgivelsen inden det sker.

Det samme gjorde sig gældende med Warcraft 3: Reforged som desværre ikke var den succes, som vi havde håbet på inden udgivelsen.

Vi håber inderligt, at Diablo 4 bliver en kæmpe succes, selvom Diablo 3 på mange måder skuffede. Universet og de første spil er dog stadig legendariske, og vi giver helt sikkert Diablo 4 et skud, når forhåbentligt udkommer senere på året


Hvad betyder Diablo? Oversigt over spillene

Diablo er det spanske ord for djævel, og det er også den dæmon, som hærger i Kongeriget Khanduras. Dit job som helten er at besejre Diablo og de mange andre farer, som lurer i byen Tristam. Diablo er altid et rollespil, som tager spilleren med på et udviklende eventyr, hvor man kan spille som forskellige karakterer og klasser på forskellige niveauer.

Diablo udkom for første gang i 1997, og ligesom til mange af de andre spil, er der lavet en masse udvidelser og opdateringer. Diablo 2 udkom i 2000 og Diablo 3 udkom i 2012. Nu venter vi spændt på, at Diablo 4 udkommer i 2020.

Vi håber, at du har mere tålmodighed end os. Tak fordi du læste med og…..

Vi vil gerne sende en tak til Perlen Odense, der via støtte har gjort skabelsen af denne artikel til en mulighed. Perlen Odense er en guldsmed, som også har en omfangsrig webshop knyttet til deres butik. Her kan man blandt andet finde Marguerit smykker og Pilgrim smykker.

Ældre indlæg
Nyere indlæg

Læg en kommentar

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv