Hvem er verdens bedste Counter-Strike spiller? Se med HER!

Hvem er verdens bedste Counter-Strike spiller? Se med HER!

Blog News

Hvem er verdens bedste Counter-Strike spiller? Se med HER

Daniel Nørby 
Daniel er Grundlægger af E-fuel-dk og stor forbruger af E-fuels produkter. Han er tester af alle de nye smag og varianter som kommer på shoppen. Han vil blive set til de mange events som E-fuel deltager i og står klar til at præsentere alle de fede smage!

I 2018 blev Nicolai Reedtz, også kendt som device, kåret som verdens 2. bedste spiller af HLTV, hvor alle fem spillere fra Astralis nåede en placering indenfor top 13.

Hvem er verdens bedste Counter-Strike spiller? Verdens bedste CS:GO spiller er Oleksandr Kostyliev bedre kendt som s1mple. Til dagligt spiller han for Natus Vincere (NaVi). Han blev af HLTV kåret som verdens bedste i 2018, og selvom 2019 ikke er offentliggjort endnu, tyder alle statistikker på, at han endnu engang løber med sejren.

Det er forskelligt, hvilke medier som kårer verdens bedste Counter-Strike spiller, men et af de førende medier at kigge på er HLTV.

Der er mange andre dygtige spillere, som er værd at nævne i kampen om den bedste Counter-Strike spiller nogensinde. Vi har sat fokus på dette. Læs med her, hvis du vil vide mere om de bedste spillere, samt hvordan man bliver god til at spille CS:GO.


Hvad er HLTV?

HLTV står for Half-Life Television og har eksisteret siden 2002. Siden 2015 har de haft deres eget rangeringssystem til at vurdere alle de bedste spillere og hold der er på den globale Counter-Strike scene.

Ved alle de store turneringer kårer HLTV en MVP, som står for Most Valuable Player, altså den mest værdifulde spiller i turneringen.

Verdens bedste Counter-Strike spiller nogensinde

Den første udgivelse af Counter-Strike blev udgivet d.09 november 2000. Her blev der lavet versioner fra 1.0 til 1.6.  Efterfølgende blev der lavet andre versioner af Counter-Strike såsom Condition Zero, Counter-Strike: Source, og den nyeste version som de fleste spiller og ser nu, Counter Strike: Global Offensive. 

Ligesom i alle andre sportsgrene, kan det nogen gange være svært at kåre den bedste nogensinde. I internationalt regi kaldes dette også for GOAT: Greatest of All Time.

I Counter-Strike bliver dette ofte opdelt efter, hvilken version af spillet, som en spiller har været god til.

Nogle spillere har været gode i flere versioner af Counter-Strike, hvor der både har været flere gode danskere og svenskere som kan nævnes som nogle af de bedste nogensinde.

Danske device er med i snakken om at være den bedste Counter-Strike spiller nogensinde, da han har vundet 14 MPV-titler samt vundet 4 major titler med sit hold Astralis. Han har dog ikke være dominerende på samme måde som s1mple, og han er også i tæt konkurrence med olofmeister og GeT_RiGhT fra Sverige, der også har vundet meget med klanerne fnatic og NiP over en lang periode.


Top 13: Bedste Counter-Strike spillere i 2018

Danske Astralis havde et alt for vildt år 2018, og selvom de ikke var ligeså gode i 2019, så sluttede de alligevel året ud med at ligge nummer 1 i verden. De fem Astralis spillere kommer næppe til at rangere lige så godt i 2019 som de gjorde i 2018, men deres bedrifter og æra er stadig formidabel. Se de bedste 13 spillere i 2018 her: (Kåret af HLTV
1. Aleksandr "s1mple" Kostyliev 
2. Nicolai "device" Reedtz 
3. Nikola "NiKo" Kovac 
4. Denis "electronic" Sharipov 
5. Peter "dupreeh" Rasmussen 
6. Keith "NAF" Markovic 
7. Emil "Magisk" Reif 
8. Lukas "gla1ve" Rossander 
9. Freddy "KRIMZ" Johansson 
10. Marcelo "coldzera" David 
11. Ladislav "GuardiaN" Kovács 
12. Russel "Twistzz" Van Dulken 
13. Andreas "Xyp9x" Højsleth


Hvordan bliver man god til at spille CS:GO

Hvis du vil være rigtig god til Counter-Strike: Global Offensive, kræver det hård træning i mange timer om dagen. Det er med rette, at nogle computerspil blive klassificeret som en sport, da det er blevet muligt at dyste på et konkurrencepræget niveau.

Når man dyster i computerspil, bliver det kaldt for eSport, hvor e’et står for elektronik. Det kan være mere krævende at dyrke eSport på et højt niveau end nogen tror, og derfor har vi valgt at støtte computerspillere til at booste deres gaming med vores produkter.

Astralis har tit udtalt, at de mere eller mindre træner seks timer sammen om dagen, hvor de også bruger meget tid på træning ved siden af disse seks timer.

Der er mange gode grunde til at nyde en god energidrik, mens man spiller computer, og en af disse er, at man gerne ville holde sig skarp i mange timer. Det er ikke alle energidrikke, som er lige sunde, og derfor har vi valgt at tilbyde et bredt og sundere alternativ af energidrikke til gamere, som elsker mange slags smagsvarianter.

Der skal dog mere en meget træning og god energidrik til, hvis man vil være god til Counter-Strike.

Vi har samlet 7 gode råd til, hvordan du bliver god til Counter-Strike

1. Få styr på dit elektroniske udstyr og internet
2. Find nogle gode holdkammerater 
3. Se demonstrationer på YouTube om, hvordan de professionelle spiller 
4. Lær alle baner at kende 
5. Bliv god til at kommunikere 
6. Træn så meget som muligt 
7. Hold dig sund og frisk når du spiller og eventuelt drik en energidrik fra E-Fuel 

Ja, man kunne sikkert give mange flere gode råd til, hvordan man bliver lige så god som s1mple og device, men man finder ud af dette lige så langsomt, når man spiller meget og finder et godt gaming-community. Dette var alt for i dag, og vi håber, at du blev klogere på, hvem de bedste Counter-Strike spiller er, og hvordan du selv kan blive bedre. Tak fordi du læste med.

Denne artikel var skrevet med support fra avXperten, hvor man kan finde et bredt sortiment af elektroniske komponenter, fede gadgets og en masse computertilbehør.

Ældre indlæg
Nyere indlæg

Læg en kommentar

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv