Fifa2020-pc

Hvordan bliver man god til FIFA? Se vores GUIDE

Blog News

Hvordan bliver man god til FIFA? Se vores GUIDE

Claus Poulsen
Claus er skribent her hos E-Fuel.dk hvis der er noget værd at vide indefor eSport eller energidrikke til gamers ved Claus alt om det! Kunne du også tænke dig at skrive for os, så skriv til os på info@e-fuel.dk

Traditionen tro, så kommer der hvert år en ny udgave af FIFA. Folk er altid hurtigt ude for at lære de nyeste tips og tricks. Spillet er mere realistisk end nogensinde før, og hos E-fuel vil vi gerne hjælpe vores læsere med at komme godt i gang med FIFA 20.

Hvis man skal være en god gamer kræver det ofte en hel del timer foran skærmen. Hertil følger der ofte nogle usunde vaner, og dette er ikke godt, hvis man skal holde fuld fokus over en lang periode. Derfor hjælper vi gamere med at finde gode alternativer til traditionelle sukkerholdige energidrikke for at booste din gaming.

Vi har samlet fem gode råd, hvis du vil forbedre dit FIFA niveau i 2020, så du kan vinde over dine venner næste gang i dyster.


5 Gode råd til FIFA 20

Når der kommer en ny udgave af FIFA hvert år, er producenten altid opmærksom på at tilføje nogle nye tricks, så spillet har nogle essentielle ændringer i forhold til sidste års udgave.

Hvis du hurtigt lære nogle af disse tips og tricks kan dette hjælpe dig med at blive en stjerne til FIFA i 2020.

#1 Førstegangsberøringer, boldbesiddelse og sprint
FIFA blive mere og mere realistisk hvert år, og i 2019 var førstegangsberøringen et kæmpe tema. Det er det stadig, men der er kommet mere fokus på selve boldbesiddelsen. Man skal nemlig passe på at sprinte forbi en forsvarsspiller når man får bolden, da man hurtigt kan miste bolden igen. Derfor er det vigtigt at skabe boldbesiddelse, så man er mere i kontrol, når man laver sin sprint. 

Pace er tilbage, og det er blevet sværere at aflevere igen i den nye udgave.

#2 Eksperimenter med forskellige formationer
Det er altid essentielt at vælge en formation, der passer til ens egen spillestil. Det er forskelligt, hvad der virker bedst for den individuelle spiller, og det er derfor vigtigt at eksperimentere med, om du spiller bedst med en offensiv eller defensiv formation. 

#3 Spil mod computeren og øv strafe dribbling og timed finishing
Et godt råd vi altid giver er at spille mod computeren. Det kan være lidt svært at få øvet nye ting, hvis man spiller online, da man tænker mere på at vinde og glemmer at afprøve nye ting. Noget helt nyt i FIFA 20 er strafe dribling, som giver nogle nye muligheder for at sætte sin modstander af. 

Hvis du har spillet FIFA 19 har du måske stiftet bekendtskab med timed finishing. Denne funktion er tilbage, og det er stadig en meget vigtig del at mestre i FIFA 20.

#4 Træn de nye frisparksmetoder
Der bliver altid ændret på frisparksmetoderne og tilføjet nogle nye muligheder. Her er det en god idé at gå ind og øve de nye frispark- og straffesparksmetoder. 

#5 Ændre på dine taktikker
Når du har fået styr på din yndlingsformation er det lige så vigtigt, at du finder de taktikker, som passer bedst til din spillestil og formation. Her kan du ændre mentaliteten til at være offensiv eller defensiv, og du kan sågar ændre din formation automatisk, så den passer til mentaliteten på dit hold. 

Det tager tid at blive god til FIFA, og man skal derfor have lidt tålmodighed. Man er nødt til at øve nogle funktioner mange gange for at de sidder godt i fingrene. Man kan også få hjælp af FIFA-instruktøren til at få styr på bl.a. timede afslutninger, samt man kan finde en masse tutorials på YouTube, hvor folk deler ud af deres erfaringer.


Top 15: Bedste spillere i FIFA 20

Ratings ændrer sig løbende i FIFA. Det er altid sjovt at følge med, når den officielle liste bliver frigivet inden spillet. Her kan du se ratings på top 15 af de bedste spillere i FIFA 20.
1. Lionel Messi - 94
2. Cristiano Ronaldo - 93 
3. Neymar Jr. - 92 
4. Eden Hazard - 91 
5. Kevin De Bruyne - 91 
6. Jan Oblak - 91 
7. Virgil Van Dijk - 90 
8. Mohamed Salah - 90 
9. Luka Modric - 90 
10. Marc-Andre ter Stegen - 90 
11. Kylian Mbappe - 89 
12. Sergio Ramos Real Madrid - 89 
13. Sergio Aguero Manchester City - 89

Hvis du kan få nogle af ovenstående spillere på dit hold i FIFA 20 kan dette hjælpe med at skabe nogle fordele til dit hold, når du spiller. Vi håber på, at du fik lidt tips til, hvordan du kan blive bedre til FIFA i 2020. Tak fordi du læste med.

Dette blogindlæg var skrevet med support fra Formula Swiss, der udvikler og producerer økologiske helse- og kosttilskudsprodukter.

Ældre indlæg
Nyere indlæg

Læg en kommentar

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv