Gode råd til vægttab til dig, der sidder meget ved en computer

Gode råd til vægttab til dig, der sidder meget ved en computer

Blog News

Gode råd til vægttab til dig, der sidder meget ved en computer 

Claus Poulsen
Claus er skribent her hos E-Fuel.dk hvis der er noget værd at vide indefor eSport eller energidrikke til gamers ved Claus alt om det! Kunne du også tænke dig at skrive for os, så skriv til os på info@e-fuel.dk

Jeg vil her tage udgangspunkt i små sikre synlige succes’er end store forkromede planer – det vil sige, at der er fokus på små mindre justeringer, men som på den lange bane giver ret gode resultater. Disse principper gælder selvsagt ikke kun for dig, som sidder foran en computer i mange timer, men også for andre personer.

De væsentligste elementer i den her metode er:

 • - tænk over hvad du gør – slå autopiloten fra .
 • - få nye vaner .
 • - drik færre drikke, som har et højt indhold af kalorier, erstat eventuelt med vores mange brand og produkter.
 • - bevæg dig mere .
 • - usunde snacks ud med sunde snacks .

De her elementer er typisk nogle af dem, som har effekt for dig, som sidder mange timer ved en computer og måske derfor ikke for rørt dig nok, og sidder måske og får lidt for mange usunde drikke og snacks De nævnte eksempler er til inspiration, og det er op til dig at lade dig inspirere til at finde dem, som virker bedst for dig.


Små ændringer – giver stor effekt på sigt

Det vigtige her er, at der er fokus på at selv små ændringer på sigt kan have stor betydning for din vægt: 
Her er et par eksempler på, hvor meget du kan tabe dig i løbet af et år: 

 • Spis et æble i stedet for en ostemad hver dag: 5 KG 
 • Gå en rask tur på 20 min. hver dag i stedet for at se TV: 5 KG 

Ret så stor effekt på et par små ændringer 😊


Vær tålmodig

Så det er vigtigt, at du er tålmodig, og har fokus på små overkommelige ændringer, som du kan ændre i din hverdag og som ikke betyder store uoverkommelige ændringer. Så vær tålmodig og accepter, at vægttab er på den her måde er en langsigtet affære.

Det vigtige er, at du ikke indfører store ændringer men gør lidt hver dag. 

Her er lidt eksempler på mindre skridt, som alligevel vil gøre en effekt på længere sigt:

 • - Hvis du skifter et glas juice, mælk eller sodavand som alle indeholder kalorier, med et glas vand i stedet .
 • - Hvis du tager bussen til arbejde, så gå hen til et senere stoppested og stå af en gang tidligere, og så har du pludselig små 10 til 20 minutters ekstra gang – især godt hvis du går i hurtigt tempo .
 • - Hvis du plejer at tage en elevator så tag trappen .
 • - Hvis du plejer at spise en snack eller andre små mellem måltider, så tag en appelsin eller æble .
 • - Hvis du kun sidder ned og arbejder, så brug dit hæve-/sænkebord og stå op i stedet og find eventuelt en app med pausegymnastik, så du for lidt motion 5 min hver time eller lignende.

Det er bare nogle eksempler, så brug dem eller andre små ændringer, hvor det er relevant og realistisk, samt efterhånden tilføje nye, når du er klar til det.

Prøv de forskellige små skridt og juster løbende, hvad der virker og som ikke virker. 

Fokus på ændringerne

Det er også vigtigt, at du træner din opmærksomhed og bliver opmærksom på dine vaner – tager jeg trappen eller elevatoren? Hvis du har brug for en tænkepause – hvad gør du så? Måske i stedet for at sidde ned, så gå en tur – så når du begynder at spekulere mere over dine vaner og uvaner, så kan du slå autopiloten fra og begynde at ændre vanerne.

Nogle vælger også at speede processen lidt op ved at indtage såkaldte superfoods, som er særlige sunde fødevarer med masser af vigtige proteiner, og der er også mange som vælger at supplere vægttabet med slankepiller som virker. Der er et stort udvalg og vælger du de rigtige leverandører, så er der sågar nogle, som giver penge tilbage garanti. Her kan du læse mere og få en masse gode råd omkring slankepiller som virker.

Der er også mange muligheder for at vælge sunde energidrikke fremfor sodavand og lignende, og e-fuel.dk har et stort udvalg af sunde alternativer til sodavand – og i stedet for ”tomme kalorier” så får du en masse sund energi til kroppen samt vigtige vitaminer mm – så igen udover at ændre dine fysiske vaner så tænk også meget over, hvad du putter i munden vælg de sunde alternativer!

Held og lykke med ændringerne til en sundere livsstil foran computeren.


Ældre indlæg
Nyere indlæg

Læg en kommentar

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv