Nytår hos E-Fuel!

Nytår hos E-Fuel!

Blog News

Nytår hos E-Fuel.dk

Oliver Schrøder Hansen 
Oliver er skribent her hos E-Fuel.dk Han er en ung gut som bor i Aalborg. Oliver har en masse viden og interesse indenfor E-Sport samt energidrikke. Han har fulgt Gamma Labs, stort set helt tilbage fra da de startede G-Fuel op, og har selv brugt det til lan partys osv. når han skulle have et ordentlig skud energi.

Hej alle sammen! Julen er over os, og det nye år står lige for døren. Det kan være svært at tro, men vi går ind i år 2020 lige om lidt. Vi har været, og er stadig, utroligt overvældet af al den interesse, der har været omkring os som firma og generelt omkring energidrik til gamere - Og bedst af alt, så bliver det kun bedre i fremtiden!

Det har været helt vildt overvældende at se, hvordan interessen for vores produkter fra G-Fuel og X-Gamer har steget helt vildt over så kort tid! Det er ikke kun et society, der er at finde i USA længere, det har bestemt også bevæget sig hjem til vores kære lille Danmark. Flere og flere gamere bliver interesseret i vores community af gamer drikke, og det har været spændende at følge udviklingen i dette! Vi glæder os til 2020, hvor det kommer til at stige endnu mere, og vi glæder os, også til fortsat at være jeres foretrukne leverandør af gamerdrikke!

Bare fordi det er nytår, så betyder det ikke, at vi holder ferie - tværtimod! På det sidste har vi nemlig arbejdet på højtryk for at sikre os, at i alle fik jeres pakker hjem til jul! Det har været vores uden tvivl topprioritet! Og derudover har vi også arbejdet på at få flere samarbejdspartnere for at sørge for, at vi stadig kan være de førende på markedet! Men før vi tager et kig på de nye samarbejdspartnere, kan vi lige hurtigt tage et kig på vores nuværende!


Hvis vi starter med at kigge på G-Fuel, så bliver de bare ved med at præstere på topplan. De kommer løbende med nye smage, fra diverse content creators rundt omkring i verden. 

Senest har vi set det lækre blend af lingonberry og G-Fuels energiformlar, som blot er blevet en kæmpe succes for samarbejdet mellem PewDiePie og G-Fuel. Tidligere har de lavet shakers sammen, men nu har de rigtig samlet et line-up af en masse lækre shakers samt en smag fra YouTube-legenden selv. 

Derudover har vi også tidligere set samarbejde med YouTube-bokseren KSI. Et lækkert mix af jordbær og banan, som med garanti vil blive til en daglig drik hos de fleste gamere verdenen over. En super lækker smag, som de fleste måske har smagt før, da den på mange måder minder om en milkshake med de 2 frugter blandet sammen.

I fremtiden glæder vi os bare til at se hvad G-Fuel kan blive ved med at overraske os med. Bliver det et samarbejde med en sportsatlet, eller bliver de i gamerverdenen? Det bliver spændende at følge med i!


Det nyere mærke i gamer-drik verdenen er X-Gamer. X-Gamer lagde stærkt fra land med en masse smage, som gik direkte i vores hjerter, og derfor måtte et samarbejde med dem også hurtigt blive til en realitet. 

X-Gamer er et super alternativ til G-Fuel. Dog kan de ikke trække de samme navne, som G-Fuel gør med KSI, PewDiePie eller Faze Clan, men det har ikke skræmt dem. 

De har lavet samarbejde med mindre creators som Zaitr0s og Sive 1, hvilket også bestemt har sin charme! Og hvem ved, om der i fremtiden bliver et større samarbejde med en lidt større creator? Det glæder vi os til at følge!

Hvad skal der ske i fremtiden?

Nå - Nu til fremtiden! Hvad skal der ske? Hvilke planer har vi? Vi har arbejdet meget på at finde de bedste samarbejdspartnere, for at kunne tilbyde jer de allerbedste produkter!

Mærket med de vilde navne!

De første, vi vil nævne, er Guice Energy! Guice Energy har lige nu 3 forskellige smage! De har Play Hard Play Hard, som smager af tropisk ananas og citrus, så har de Wake The F*ck Up, som er en citrus- og vindruesmag, og den sidste, de har, er Love This Epic Sh*t, som er en mango og fersken smag. Det er et utroligt spændende og hurtigt voksende mærke, som vi glæder os meget til, at i skal prøve! Og derudover er det jo også bare super spændende at se, hvad deres næste smage kommer til at være!

                   
                   
            

Vores naboers opfindelse!


Det næste mærke er Nau Energy. Nau Energy kommer fra Sverige, og til forskel fra de andre mærker, som vi arbejder med og som vi kender fra branchen, så er de både veganske og så er det også bemærkelsesværdigt, at de faktisk er koffeinfrie! Nau Energy har lige nu 2 forskellige smage. Den ene er en blanding af hindbær og blåbær, og den anden er blanding af lemon og hyldeblomst. Det er et relativt nyt mærke, men de har hurtigt skabt sig en stærk fanbase i deres hjemland Sverige! Udover at deres smage er utrolig lækre og spændende, så går de meget op i deres image, og hvordan folk skal se deres produkt som et premium produkt, lige fra indpakningen af deres produkter til deres merch! Super spændende at se, hvordan i vil tage imod dem!

Fremtiden er stærk!


Med de nye mærker, som snart finder vej til shoppen, og det stærke samarbejde med G-Fuel og X-Gamer, så ser vi frem til et stærkt år 2020. Vi glæder os til, at vi sammen skal se hvad alle vores mærker kommer med af nye smage og produkter! G-Fuel har altid en smag eller 2 i ærmet, og man kan altid følge med i deres launch calender på deres hjemmeside for at se, hvad der sker i deres nærmeste fremtid! Derudover bliver det spændende at følge med i, hvad X-Gamer kommer med i det nye år! Bliver 2020 deres år med en masse nye smage, eller overrasker de os måske med et samarbejde med en stor content creator? Og udover alt dette, så glæder vi os ekstremt meget til, at i skal smage produkterne fra vores nye mærker Guice Energy og Nau Energy!

Sidst men ikke mindst bliver år 2020 spændende for os, da vi vil se, om vi ikke kan få et super godt samarbejde med en eller flere content creators her i Danmark, såsom streamere eller youtubere! Og i skal med sikkerhed høre fra os, lige så snart vi har nogen teasere eller andre informationer om netop dette til jer! Og så er der vist ikke andet fra vores side af end at sige tusinde tak for støtten, samt at vi ønsker jer alle sammen en god jul (forhåbentlig med en masse energi under træet) og godt nytår til jer alle sammen! Vi ses i det nye år!Ældre indlæg
Nyere indlæg

Læg en kommentar

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv