Top 15: Disse lande er bedst til Esport! [Så gode er Danmark]

Top 15: Disse lande er bedst til Esport! [Så gode er Danmark]

Blog News

Top 15: Disse lande er bedst til Esport! [Så gode er Danmark]

Claus Poulsen
Claus er skribent her hos E-fuel.dk hvis der er noget værd at vide indefor eSport eller energidrikke til gamers ved Claus alt om det! Kunne du også tænke dig at skrive for os, så skriv til os på info@e-fuel.dk

Har du bemærket den stigende trend med eSport? Computerspil er for alvor blevet anerkendt som en sport, og man kan faktisk tjene mange penge på at spille computer. Danmark er en af de førende nationer, når det kommer til gaming. Se hvilke lande der er bedst til eSport målt på præmiepenge, samt hvilke spil der er mest populære.

Vidste du dette?

Læs mere om de bedste lande til eSport samt de mest populære spil HER!

Læs mere om de bedste lande til eSport samt de mest populære spil HER!

Danmark er en af de allerbedste i verden målt på præmiepenge i hele eSportsbranchen! I 2018 var Danmark det land, der sammenlagt havde tjent fjerdemest på præmiepenge, og kun overgået af store nationer med mange flere indbyggere end det ganske danske land.

Det er blevet muligt at følge flere forskellige eSportsspil i fjernsynet, og Danmark har både været de bedste i verden til populære spil som Counter-Strike, FIFA samt vi har den mest vindende eSportsudøver nogensinde, N0tail, som spiller Dota 2.

Når det kommer til eSport er hele Skandinavien i toppen, og Finland har også meldt sig på banen som en af de store nationer. Vi er gledet et lille stykke ned ad listen i forhold til 2018, men vi sluttede stadig på en flot sjetteplads i år 2019. Det bliver spændende at se, hvad 2020 bringer for Danmark og eSport. Det tegner godt.


De 15 bedste lande til eSport (2019)

Der er mange måder, hvorpå man kan måle, hvem der er bedst. Når vi kigger på hele eSportsbranchen er det nemmest at se på, hvem der har tjent flest penge. På mediet EsportsEarnings kan man finde historiske data helt ned til år 1998, hvor de har tracket, hvilke lande der tjener mest til turneringer, samt hvilke spil og spillere, som har tjent penge på eSport.

Vi har fundet en liste med de 15 lande, som har tjent mest på eSport i 2019 - Se den her:

1. USA
2. Kina 
3. Sydkorea 
4. Finland 
5. Frankrig 
6. Danmark 
7. Canada 
8. Australien 
9. Sverige 
10. Storbritannien 
11. Tyskland 
12. Rusland 
13. Brasilien 
14. Norge 
15. Holland

Ja, der er mange præmiepenge at hente ved at spille computer, hvis man er god. Dette kræver dog mange timer foran skærmen, og derfor får mange gamere hurtigt nogle usunde vaner.

Hos E-fuel prøver vi at udfordre de meget sukkerholdige energidrikke med nogle sundere alternativer. Vi har et bredt sortiment af energidrikke, som henvender sig specifikt til gamere.


De fem spil med flest præmiepenge i 2019

Flere og flere bliver millionærer på at spille computer. Præmiepengene har været stærkt stigende de siden eSport blev en ting. Selvom minecraft er en af de mest populære spil er det altså ikke det spil, hvor man kan tjene flest penge, da det ikke er oplagt at afholde turnering i.

Det spil som har de største præmiepenge til en turnering er indtil videre Dota 2, men der bliver ikke afholdt så mange turneringer i Dota 2, som der gør i Fortnite. Derfor indtager Fortnite i 2019 førstepladsen i forhold til det spil, hvor der er uddelt flest præmiepenge i.

På tredjepladsen kan man finde Counter-Strike, som stadig har et godt stykke vej op til Fortnite og Dota 2, i forhold til, hvor mange penge der bliver uddelt i præmier. Til gengæld er Counter-Strike det spil i top 5, hvor der bliver afholdt klart flest turneringer.

Top 5 spil målt på præmiepenge i 2019 (EsportsEarnings)

1. Fortnite
2. Dota 2 
3. Counter-Strike: Global Offensive 
4. PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS 
5. League of Legends

I 2017 tog både Fortnite og PUBG verden med storm, og begge spil kunne året efter begge komme ind på top 5 og de spil med flest præmiepenge. I 2019 indtog Fortnite førstepladsen, hvilket måske kommer som en overraskelse for dem, der kun tror at Fortnite er kendt for at have sjove danse med i spillet.

Nogle af dem som er begyndt at følge FIFA i TV undrer sig måske over, hvor FIFA kommer på listen. I forhold til den vi har fundet på EsportEarnings, kommer FIFA først ind på en femtende plads.

Vi følger løbende udviklingen i både den nationale og globale eSports branche, hvor vi gør en dyd ud af at promovere en sundere livsstil for gamere, samt sætte fokus på de mange fantastiske computerspil. Følg vores blog for flere indlæg i fremtiden, og mange tak fordi du læste med.

Dette indlæg er skrevet med støtte fra SmartphonesRevealed, der anmelder og sammenligner alle de nyeste smartphones på markedet.


Ældre indlæg
Nyere indlæg

Læg en kommentar

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv