Boost Your Gaming!

E-Fuel Danmark

Hos E-Fuel vil vi sikre os, at alle gamere, atleter eller studerende altid kan finde et lækkert og sundere alternativ til de traditionelle energidrikke. Vi har til formål at kunne tilbyde jer de bedste af de forskellige E-fuels, som verden byder på. Det er alt fra det kæmpe store og populære mærke Gamma Labs, som står bag G-Fuel, til X-Gamer, som også er store spillere på markedet. Så har vi RealGuice, som er en ny konkurrent til de 2 store mærker, og så til sidst Gamers Only, som også er ret nye på markedet.
For at kunne lancere de bedste produkter til det danske marked, har vi lavet et samarbejde med de 4 ovennævnte mærker, og selve den her verden med E-fuel, som er det her pulver-energidrik, som man blot blander op med vand, har bare taget verden med storm.
Den helt store forskel fra de traditionelle energidrikke og så til E-fuels er, at man får en drik, som er sukkerfri, kalorielet, og propfyldt med lækker energi. Derudover så holder et energirush, ved hjælp af E-fuel, helt op til 6 timer, og det er uden det velkendte crash bagefter, som man får af både kaffe, sodavand og energidrikke.
 

G-Fuel - Den store spiller i markedet

G-Fuel er en velkendt energiformel fra det store firma Gamma Labs. Da Gamma Labs skulle starte G-Fuel op, havde de en mission om at lave et alternativ til de traditionelle energidrikke, som skulle være både rent, naturligt og sundt. Det gjorde de så! De fandt nemlig den perfekte energiformular, som de sidenhen har blandet med en masse forskellige smage, hvilket betyder, at der med sikkerhed er en smag, der passer lige til dig! G-Fuel passer til alle typer mennesker! Oprindeligt blev det lavet til gamere, som sidder foran en skærm i mange timer, som trænger til en lækker omgang energi, uden crash, og som skal kunne holde i mange timer. Derudover er der også flere sportsatleter fra NFL, der er set med G-Fuel dåser og shakers, samt YouTubere, som er kommet med ind i dette G-fuel univers.
G-Fuel bliver bare større og større med tiden. Og med samarbejde med både KSI, Roman Atwood og den største af dem alle, PewDiePie, ved man også, at G-Fuel har styr på, hvad de laver!
 

X-Gamer - Den undertippede svensker

X-Gamer er et mærke, der bestemt ikke skal overses. X-Gamer er på markedet med den samme strategi som G-Fuel, nemlig for at lave den foretrukne E-fuel drik i verdenen. De er der ikke endnu, men de er på vej! X-gamer er, som sagt, det her svenske mærke, der kæmper for at komme ind på det enorme marked indenfor E-fuel. De har lavet forskellige lækre smage, som er faldet i god jord hos garvede E-fuel brugere. Selve X-gamers blanding indeholder 27 forskellige vitaminer, som tilsammen bliver det, de kalder for et multi-vitamin-kompleks, der er en sammensætning af 27 forskellige vitaminer. Derudover indeholder X-gamer kun 31 kalorier på servering, og hvis man sammenligner det med en traditionel drik, kan man sagtens se, hvorfor man skulle vælge X-gamer og E-fuel generelt frem for traditionelle energidrikke.
X-Gamer holder sig til det store gamermarked og har på kort sigt ikke tænkt sig at markedsføre mod andre markeder. Så hvis du er en hardcore gamer med en passion for E-fuel, så tag og prøv en af X-gamers mange, lækre smage!
 

RealGuice - De nye

RealGuice er det første ud af de 2 nye mærker, som vi har taget ind under vores vinger. RealGuice er et nyt mærke på E-fuel fronten, og er derfor også relativt ukendt, men dette skal ikke bekymre dig! RealGuice har nemlig lavet nogle ekstremt lækre smagssammensætninger, som med garanti kan få din mund til at løbe i vand. Med CitrusGrape, Tropical PineappleCitrus og PeachMango, er det ikke svært at tænke sig til, at RealGuice nok skal få en masse succes. Udover de lækre smage, så har RealGuice bestemt også styr på navngivningen af deres E-fuels. Hvis du ikke har set, hvad de hedder endnu, så skynd dig ind og tjek det ud! - De vil med garanti bringe et smil frem på dine læber!
 

GamersOnly - De gode tyskere

GamersOnly er sammen med RealGuice forholdsvis nye spillere på markedet, men dette skal ikke afholde dig for at tjekke deres produkter ud! Vi garanterer dig, at de lever op til de standarder, der er sat af både G-Fuel og X-Gamer! Med 4 forskellige smagsvarianter fra start som er FunkyWatermelon, NitroBlueberry, HyperPeachIceTea og TurboSourApple, har GamersOnly en vision om at blive et kendt brand i E-fuel universet. De har startet stille og roligt op, men de vækster hurtigt! Tyskerne har opfundet en drik med 125 mg koffein og 9 forskellige vitaminer per servering, som giver et øget energiniveau, udholdenhed, hurtigere reflekser og en bedre koncentrationsevne, som kun hjælper dig, når du er in-game. Selve energipulveret er opfundet af tyske eksperter indenfor området. Derudover er hver enkelt tår, du tager, glutenfri og uden sukker, så du kan med sikkerhed nyde den næste tår, du tager af GamersOnly.
Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv