FAQ - BOOST YOUR GAMING!

FAQ - BOOST YOUR GAMING!

Hvem står bag E-fuel.dk  

E-Fuel.dk er en webshop, som sælger energidrikke med naturlige ingredienser. Vores mål var er at sælge et rent og sundt alternativ til de mange energidrikke, der er fyldt med sukker og tilsætningsstoffer.


Vores målgrupper er folk med en hektisk hverdag og som snupper en cola eller kaffe for lige at klare de næste timer. Det er naturligvis også gamere, der vil erstatte Red Bulls, Coca Cola og slik med en drik fyldt med vitaminer. Det er også til sportsfolk, der gerne vil gøre det yderste for at præstere. Mens andre energidrikke indeholder mange ukendte kemikalier, er produkterne på vores webshop, helt gennemsigtige. Det fremgår tydeligt hvad der er i. og du blander det selv op med vand.


Virker det virkelig og hvem bruger det?

Ja det gør! Det fungerer faktisk så godt, at det bliver brugt af mennesker fra hele verden. Det bliver blandt andet brugt af UFC-Fighters, eSports-atleter, bodybuildere, YouTube-stjerner, fitnessmodeller og endda NFL-spillere. måske du har hørt om produktet her igennem.


Hvor lang tid tager det for at give en virkning?

Efter at have drukket en fuld portion, tager det cirka 10-15 minutter for at opnå den ønskede effekt. Stigningen i energi og fokus kan vare mellem 4 og helt op til 6 timer! I modsætning til de sukkerfyldte energidrikke, er der INGEN dårlige bivirkninger ved at drikke vores produkter.


Kan alle drikke vores produkter?

Alle vores produkter er lavet med naturlige ingredienser. De er alle sukkerfri, glutenfri og fyldt med tonsvis af antioxidanter og b-vitaminer. Som med ethvert koffeinholdigt produkt er et moderat indtag nøglen.

Hvis du stadig er i tvivl om du kan drikke vores produkter er du mere end velkommen til at kontakte os Vi svarer mere end gerne på spørgsmål eller bekymringer, du har! 


Hvor mange serveringer er der i en tube?

I vores produkter er der typisk imellem 40-60 serveringer. Vi anbefaler altid at man læser på bagsiden af produktet før man begynder at blande, samt at man overholder blandingsforholdene.


Hvilke smags varianter er der?

Vi kører med smagsvarianter fra flere leverandører heriblandt G fuel, X-Gamer - Sneak og endnu flere, og kommer med et hav af forskellige smagsvarianter og sammensætninger. Eftersom der hele tiden kommer nyt på markedet, så det er svært at fortælle hvor mange vi helt præcist har.


Hvor gammel skal man være for at drikke vores produkter

Vil du se etiketten? Intet problem. Vi er så stolte af vores ingredienser, at vi åbent deler etiketten lige her på vores hjemmeside. Se G FUELs ingrediensmærkning.

Der er ingen lov i Danmark om, hvor gammel man skal være for at drikke vores produkter, dog er der regler om køb af normal energidrik. Vi anbefaler at man skal være 16 år gammel for at drikke vores produkter, og tillader kun køb igennem vores shop når man er 18+ eller hvis ens forældre bestiller for dem.


Hvor meget må man drikke om dagen?

Du skal tænke vores produkter som du ville have en stor kop kaffe, da mængden koffein er meget ens. Vi foreslår, at du starter med 1 shaker (500ml) om dagen for at se, hvordan det føles, og derefter øge dit forbrug baseret på hvor meget energi du har brug for. Vores anbefalede maksimale daglige dosering er 3 shakers (1500ml).


Må man blande jeres produkter med andet end vand?

Ja da! Faktisk har vi fået mange gode tilbagemeldinger at vores produkter er rigtig gode med mælk, danskvand samt sodastream. Og det er ganske ufarligt!. Faktisk har vi hørt rygter om at Gfuel er igang med et nyt produkt beregnet til mælk. Dette produkt glæder vi os til, hvem er ikke klar på en Gfuel milkshake med din yndlingssmag!

Boost your gaming!

Boost dine venner på de sociale medier med vores fede produkter til som er specielt sammensat til Gamers!

 
Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv