PARTNERS & INFLUENCERS

Myrkee - Partner

Startet med at streame på Twitch.tv i Sept 2016. Siden starten af Twitch, har Myrkee været landet rundt til Danske Lan Arrangementer, som PUBG Caster, og Streamer! Til Dreamhack i Sverige og Blizzcon i LA et par gange. Myrkee har stor passion for at teste nye spil, især AAA titler, de helt store nye spil. Pga. dette er Myrkee variety streamer da han spiller en masse forskellige spil og tester dem på stream og laver videoer. 

Mexifn - Partner

Ung streemer, med stort potientale, vi er glade for at have MexiFN med i vores partner klub. MexiFN streemer spil som Fortnite og andre populare FPS gamers. Han er underholdene, og rigtig god til at inkludere hans viewers i spil. 

H3roDK - Partner

H3roDK spiller hovedsagelig CS, men også til tider små multiplayer og simulationsspil. Sæt dig godt til rette og find popcornene frem! Han glæder sig til at underholde dig!

Twitch

Influencers

Denne side er stadig under opbygning, vores influencers vil snart kunne ses lige her. Vent venligst tålmodig vi arbejder på sagen!

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Kurv

Kurven er tom
Shop nu
Dansk