Vores Vision

KALDER ALLE EPIC GAMERS!

E-fuel.dk er landet, og vi er kommet for at blive! Men hvordan blev vi entelig til, spørger du nok om? Og hvofor gør i det? Det hele kan forklares med et ord!

Jeg har tidligere bestilt G-Fuel fra USA, men blev hurtigt rigtigt sur over de danske toldpriser, som gjorde at min ene tube kostede over 500kr.! Derfor valgte jeg, Daniel Nørby, at starte en virksomhed som skal gøre det nemmere for alle os gamere at købe vores elskede G-Fuel i Danmark. Jeg startede min virksomhed i 2019, som er en hel del år efter jeg bestilte min første tube fra G Fuel. Men gode ting tager tid som man siger. Der er sikkert heller ikke nogle af os som bliver den næste Shroud på nogle måneder. 

Men efter længe overvejen og nøje planlægning fik jeg gang i min virksomhed i samarbejde med min fætter. Sammen satte vi et overordnet mål. At skaffe alle de kendte mærker og importere dem til alle jer EPIC GAMERS i Danmark! Så I slipper for alle problemerne ved at bestille i udlandet.

VI syntes det danske gaming marked manglede noget, G FUEL, X-Gamer og Sneak. Alle disse herligheder som vi kender dem fra Youtube og Twitch og alle de andre platforme som er sponsoreret af dem.

Men det er næsten umuligt at købe i Danmark, eller i hvert fald sværere end det burde være. Så derfor har vi på E-fuel.dk indgået et samarbejde med X-gamer og G-Fuel (med Sneak på vej) om at gøre disse produkter tilgængelige i Danmark så nemt og hurtigt som muligt. Så kan du få stillet din G Fuel trang! 

Fra en gamer til en anden, har vi gjort alt i vores magt for at skaffe dig de bedste priser og hurtigste leveringer så du kan nyde din energidrik i ro og mag, velvidende at der hurtigt kan bestille din næste G-Fuel eller X-gamer hver gang der udkommer en ny smag, eller du bare er løbet tør for din nuværende. Vi prøver altid at være med på beatet med de nyeste smage fra både G-Fuel og X-gamer.

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv